Dierpraktijk Free Spirit

                                Praktijk gedragsbegeleiding bij honden   

 

 

Iedere hond en iedere eigenaren is anders en ieder combinatie heeft zijn/haar eigen doelstellingen waar naar gestreefd wordt.

 

Wij, van Free Spirit, helpen u graag uw doelstellingen met uw hond te bereiken.

Iedere hond (ieder ras, kruising) is bij ons welkom. Leeftijd is onbelangrijk aangezien een hond nooit te oud is om te leren. De trainingen zijn er op gericht de relatie tussen hond en eigenaar verder te versterken.

De basis van al onze cursussen is u het leren herkennen van de lichaamstaal van uw hond en hoe u daar met uw training op in kunt spelen. Het juist interpreteren van de lichaamstaal is de sleutel tot succes in hondentraining.

 

 

Wij starten altijd met privé lessen. De eerste les is bij u aan huis. Op deze manier krijgen we een goed beeld van de leefsituatie van uw hond en kunnen we nog gerichter advies geven.

Tijdens de puppycursus staat het socialiseren centraal. Hierbij leert u de pup omgaan met bepaalde situaties. Bijvoorbeeld: begroeten van visite of familieleden, contact leggen met andere honden maar ook wat zijn auto's, fietsers, wat is autorijden, alleen thuis blijven, etc., etc.). Tijdens de socialisatie periode legt u de basis voor uw hond. Het is dan ook erg belangrijk dat uw pup veel positieve ervaringen opdoet.

 

Ook met een volwassen hond starten wij met individuele training en is de eerste les bij u thuis. Heeft u specifieke doelstellingen waar u naar toe wilt trainen dan is dat mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld uw hond leren hoe een andere hond op de juiste manier te passeren, hoeft dit niet meteen in een groep getraind te worden. Dit trainen we met onze eigen honden erbij. Zo krijgt u als eigenaar toch 100% aandacht in de training. Uiteraard leren we de hond een aantal basiscommando's aan maar daar waar u en of uw hond moeite heeft, besteden wij juist extra aandacht aan.     

Ook krijgt u algemene kennis mee over de omgang met honden. 

 Afhankelijk van wat u uw hond wilt leren bestaan de lessen uit individuele begeleiding, groepstraining, clickertraining, behendigheid of agility, playtime cursus, training op locatie bv op station, in een woonwijk of stad of bos en of bij u thuis.

 U kunt te allen tijden starten met een training bij Free Spirit. De lessen zijn uitsluitend beloningsgerichte trainingen van gediplomeerd instructeurs!

 

 

 

 

 

 

 

Ons doel is te werken naar een wederzijdse vriendschappelijke vertrouwensband tussen u en uw hond(en)!

Ons motto is dan ook: "Eenheid tussen mens & hond"

De locatie van de hondenschool is aan de Capelleweg 4 te Kruiningen

Alle lessen gaan op afspraak! Meer info? Bel of mail ons.